24 Aralık 2014 Çarşamba

NEDEN KALEM, DEFTER VE MÜREKKEP?

Merhaba,
Birçoğumuz yoğun günün ardından eve gelip bilgisayarda sosyal medya ve diğer uğraşlarla meşgul olup tüm günümüzü heba ediyoruz. Oysaki; kendimize vakit ayırmak veya eşimizle ya da diğer aile üyeleriyle kitap okumak, hep birlikte bir hobiyle uğraşmak daha huzur verici olmalı… Peki bu hobiler neler olabilir? Benim tercihim dolma kalemlerle, rengarenk mürekkeplerle defterlere bir şeyler karalamak, blog sayesinde de deneyimlerimi sizlerle paylaşmak. Sizde de bunun gibi kalem merakı varsa yardımcı olmak beni çok mutlu eder. Aşağıda paylaştığım bağlantı günlük sosyalleşmemizin aslında ne kadar yapay olduğunu göstermektedir, video sonrasında umarım gerçek ilişkilere yönelik önemli atılımlarda bulunursunuz.


Günün stresini, karşılaşılan sorunları bir an için unutmak ister her insan, soluklanmak, nefes almak... Kalemlerin, defterlerin ve mürekkeplerin arasında kaybolunabilir en zor anlarda. Hayatın renkleri capcanlı ve günümüzde bu canlı renklere sahip birçok mürekkep var, illa ki yazı yazmak gerekmez, bazen düşünülmeden yapılan çizimler bir bütünlük içerisinde göze hoş gelebilir. Bu hobiye başladığım için çok mutluyum umarım sizlerde beni takip etmekten mutlusunuzdur.
Kalem, çok dikkat çeken bir aksesuar ancak ne yazık ki az sayıda kişi kalemlerle ilgileniyor. Bir reklamda "Attığınız imzalar hayatta büyük önem taşır." diye sesleniliyor ve ufak bir detayı da atlamamışlar, çok güzel bir kalem kullanmışlar reklamda. İmzalar son derecede önemlidir  ve imza attığınız kalem, içinde kullandığınız mürekkep ve nereye attığınızda önemlidir…

2 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Merhaba, reklam linkini paylaşıyorum.

      https://www.youtube.com/watch?v=q7ps3xQcdkA

      Sil