4 Ağustos 2015 Salı

BEĞENİLEN DEFTER MARKALARI ANKETİ

BEĞENİLEN DEFTER MARKALARI ANKETİ


Sonuçlar

Merhaba ankete katılanlara tekrar teşekkür ediyorum. Anket sonucunda birinci bariz bir şekilde belli olmasına karşın ikincilikte 4 marka var. Ankete 29 kişi katılmış ve 65 oy kullanmış.

     1)      RHODIA:  Rhodia defterler kesinlikle dolmakalem için en uygun defterlerin başında geliyor.       


     2)      GIPTA: Gıpta defterler sade kapaklarıyla ve kaliteli kağıtlarıyla öne çıkıyor.


     3)      SCRİKSS: Scrikss defterler notelook serisi çok güzel hem kapak tasarımı hem arka cep kısmı ile çok iyi bir defter. Kağıt kalitesini de kullananlar biliyor.


     4)      KESKİN: Keskin markasının ithal ettiği Victoria’s Journals defterlerinin daha çok oy alacağını düşünüyordum. Çünkü Victoria’s Journals defterler daha uygun fiyatlı ve kaliteli. Fakat keskin defterlerin Shwarz serisi siyah ve diğer renkli sayfalı defterleri daha çok seviliyor olmalı.


     5)      FABER CASTELL: Faber Castell defterler sade ve kullanışlı ama diğer defterlere göre biraz daha geriden geldiği için ikinci olmasına rağmen beşinci sıraya koymayı uygun gördüm.


Ankette Moleskine ve Leuchturm 1917 markalarının daha çok oy almalarını bekliyordum fakat yüksek fiyatlarından dolayı tercih edilmiyor sanırım. Moleskine dolmakalem için uygun olmaması ile sadece 2 oy alabilmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder