13 Ağustos 2015 Perşembe

STABILO BOSS FOSFORLU KALEM/ STABILO BOSS HIGHLIGHTER PEN

STABILO BOSS FOSFORLU KALEM/ STABILO BOSS HIGHLIGHTER PEN


9 Ayrı Renkte Stabilo Boss Kalem


Merhaba, bu yazımda ders çalışırken kullandığım ve okuduğum bir kitapta hoşuma giden yerleri tekrar gözden geçirdiğimde hemen bulabilmek için kullandığım Stabilo Boss fosforlu kalemden bahsedeceğim. Stabilo Boss serisi 9 farklı renk seçeneğine sahip. Ben genelde dikkat çekmek için açık renkli olanlarını tercih ediyorum.


Çok kullanılan bu kalemi çabucak bitirebiliyorsunuz. Özellikle ders çalışırken belirli bir zaman sonra sıkılıp farketmeden tüm sayfayı boyadığınızı farkedebilirsiniz. Dolayısıyla kalemin mürekkebi de çok çabuk tükenebiliyor. Kalemin arkasında tekrar doldurulabildiği ve yeni refil takılabildiği yazıyor. Bu zamana dek hep yenilerini aldım, Türkiye’de dolum kartuşuna da rastlamadım ama Cult Pens’in sitesinde mevcut. Kalemin ağzı açık kaldığında çok çabuk kuruyor. Böyle bir durumda kalemin uç kısmına kolonya dökerek tekrar işlev kazanmasını sağlayabilirsiniz. Kalemin ucu tutma şeklinize göre 2mm-5mm kalınlığında yazmanızı sağlıyor.



Fiyat olarak 2.5-7 tl arası değişiyor. Genelde 3.5 tl’ye satılan kalemi ben 3 tl’ye aldım fakat 7 tl’ye satan yerlere de rastladım.

Stabilo Boss Yedek Mürekkep

Son olarak Stabilo Boss kalemlerin nasıl üretildiğine birlikte bakalım.

Hi, i mention that Stabilo Boss Highlighter Pen in this article. I use for studying lesson and when i like quotes in a book, it is used for highlight in other time i reconsider again. Stabilo Boss Highlighter Pen has nine different colours. I always prefer more lighter it to attract attention.
This pen use a lot, so it finish quikly. Especially when studying lesson, you maybe paint all of pages due to you are bored. Therefore Pen’s ink end of rapidly. This pen is refillable and chargeable. You find cartuge in which CultPens.com. whenever the pen’s nibs opened, it dried. In this happen you can drop cologne. The pen’s nibs change between 2mm. And 5mm. thicks according to shape of hold.
Finally, let’s look how made Stabilo Boss Highlighter Pen.




3 yorum:

  1. Merhaba bu mürekkepleri nerden temin edebilirim acaba? Sanırım Türkiye'de yok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet maalesef Türkiye'de yaygın olarak kullan at mantığı olduğu için yedeklerini getirmiyorlar. Bende herhangi bir yerde ratlamadım sadece yabancı sitelerde gördüm.

      Sil
    2. hepsiburada ve bazi sitelerde satilik var kalemin hemen hemen yarisi fiyata.

      Sil