27 Eylül 2015 Pazar

GIPTA CRAFT DEFTER (NOTEBOOK)

GIPTA CRAFT DEFTER (NOTEBOOK)

Gıpta Craft Notes

Merhaba bu yazımda Türkiye’de hemen her kırtasiyede bulabileceğiniz yaygın bir defteri inceleyeceğim. Gıpta markasının craft defterleri fiyatı ve kolay bulunabilirliği ile diğer defterlerin önüne geçiyor.


Defterde öne çıkan özellikler doğa dostu olması ve spiralli olmasının kullanım kolaylığı sunmuş olması. 100 yapraktan oluşan bu defterler Türkiye’de üretiliyor, fiyatının uygun olması da bu sayede sağlanmış oluyor. Kağıt kalitesi orta düzeyde diyebiliriz, bir çok mürekkeple kullandığım bu defterlerde mürekkebin arkaya geçmesi gibi bir problem yaşamadım. Sayfanın arkasında gölgelenme ise her mürekkepte belirgin ölçüde mevcut. Bu nedenle dolmakalem kullanımında arka sayfaya yazmak çok da uygun değil fakat ben yine de kullanıyorum.


Yazı arkası görünüm

Genel olarak uygun fiyatı ile günlük kullanıma uygun bir defter. Fiyatı A5 boyutu için 4.5tl ile 6 tl arası değişiyor.

Değerlendirme:

Kağıt kalitesi:3.5/5
Kapak :4/5
Yazılma :4/5
Dizayn :3/5
Arka sayfa yazılma: 3/5
Fiyat Performans: 4/5

Hi, i will make a presantation of Gıpta’s Craft notebook.
The notebook’s features are friendly of nature and easy to use because of spirals. This notebook consist of 100 sheets. Gıpta brand notebooks are made in Turkey. We can say that paper quality is modarate. Behind the paper part always show sahadow of ink the paper other side. Therefore, it is not convenient for fountain pen use. But i have never seen completely ink transition.
In generali a suitable notebook for daily use at an affordable price.

Rating:

Paper quality: 3.5 / 5
Cover: 4/5
Writing: 4/5
Design: 3/5
Back page writing: 3/5
Price Performance: 4/5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder