2 Ekim 2015 Cuma

PRITT IRON LINE VERSATİL KALEM /PRITT IRON LINE MECHANICAL PEN REVIEW

PRITT IRON LINE VERSATİL KALEM /PRITT IRON LINE MECHANICAL PEN REVIEW


Merhaba bu yazımda genelde yapıştırıcılarıyla tanıdığımız Pritt markasının versatil kalemini inceleyeceğim.
Kalem son derecede sade bir yapıya sahip çok özelliği yok. Sade oluşu yönünden sevdiğim bir kalem. Seride krom, bakır ve gümüş olmak üzere 3 renk seçeneği mevcut.  Kalemler hem 0.5 hem 0.7 uç kalınlığında üretilmiş, benim tercihim 0.7 oldu.



İç kısmı plastik dışı metal, çok ağır bir kalem değil. Klips kısmı çok gevşek ya da çok sıkı değil. Uç kısmı kullanmadığınız zaman içeri çekilebiliyor böylelikle düşürdüğünüzde darbelere karşı uç kısmı daha dayanıklı olmuş oluyor. Tutma kısmında herhangi bir özellik yok. Sade kalemleri seviyorsanız fiyat olarak uygun bir kalem.



Fiyatı 6.5-8 tl arası değişiyor.

Hi, i will presantation for Pritt brand’s İron line pen series. We generally know that Pritt brand produce glue.

Pritt iron line pens are extremely simple design. I like simple design for this pen. This series has got 3 different colors, this colors are iron, copper and silver. Pritt iron line pen produce 0.5 and 0.7 nib size. The pen inside part is plastic, external part is metal, so pen is not so heavy. Clips part is not so hard or loose. The nib part put down inside when you not using time. Therefore, nib’s stamina is more long time constantly. There is not any feature of holding part. If you like simple pens, this pen was convenient for you.

4 yorum:

  1. sade kalemleri seviyorum bir de pritt'in kalemleri olduğunu yeni öğrendim, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. valla bak kırtasiyelerde hep sen aklıma geliyon yaa :)

    YanıtlaSil
  3. Kalem bende de var harika alman izi tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  4. Aşırı uç kırıyor çok pişman olursunuz söyliyeyim. Özellikle şu sıralar 20 tl buna verene kadar faber castellin 25tllik kalemine verin derim

    YanıtlaSil