24 Haziran 2016 Cuma

YAZARLAR VE KALEMLERİ / ÇEKİLİŞ SONUCU

YAZARLAR VE KALEMLERİ / ÇEKİLİŞ SONUCU



Merhaba, geçtiğimiz hafta içerisinde İstanbul’da gezme fırsatım olmuştu. Öğrenciyken gezmediğim yerleri gezdim, gezim sırasında daha önce gitmediğim Topkapı Sarayı'na yakın Alay köşkü’nün Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Müze Kütüphanesi haline dönüştürüldüğünü gördüm. İçerisine girdiğimde bazı yazarlara ait eşyaların bulunduğu yerlerde yazarların kullandıkları kalemlere rastladım. Sizlerle bu kalemleri paylaşmak istedim. Kimi günümüzde bildiğimiz kalemleri kullanmış, kiminin ise kullandığı kalemi tam anlayamadım. Belki içinizde bu kalemlerin ne olduğunu hangi dönemde olduklarını bilenler vardır.

Yazarların Bazı Eşyaları

Yazarlar ve Kalemleri



Çekiliş sonuçlarına gelirsek, Random listte yaptığım çekilişe göre kazanan talihli  Muharrem Tuna olmuştur. Herkese çekilişe katıldığı için teşekkür ederim. Muharrem Tuna Pazartesi’ye kadar iletişim adresini kalemeraki@gmail.com adresine atarsa ona göre hemen kargoya verebilirim. Yeni yazılarda görüşmek üzere.


Çekiliş Sonucu


5 yorum:

  1. kazanan arkadaşı tebrik ederim. benim sıra bi hayli geride bana kalmaz sanırm. görüşmek üzere

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kazanan kişi 1 hafta içinde geri dönüş yapmazsa çekilişi o kişinin ismini çıkararak tekrarlıyorum, daha önce çekilişte olmuştu. Bu çekiliş sırasına göre yapmıyorum, yani hala şansınız var.

      Sil
    2. Öyleyse "biz bitti demeden bitmez" :D

      Sil
  2. koşturmacadan uzun süredir bakamıyordum, 2.sıradaymışım tüh gitti galiba kalem :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çekilişi tekrarlamıştım, 2.olmanız kaçırdığınız anlamına gelmiyor. Neyse bir sonraki çekilişte şansınızı denersiniz :)

      Sil