28 Ekim 2016 Cuma

ZEBRA SARASA CLİP JEL MÜREKKEPLİ ROLLER KALEM

ZEBRA SARASA CLİP JEL MÜREKKEPLİ ROLLER KALEM

Zebra Sarasa Clip 

Merhaba bu yazımda Zebra markasının Sarasa Clip Roller (akıcı kalem) kalemi inceleyeceğim. Bazen dolma kalemlerin bakımı ile uğraşmaktansa akıcı jel kalemlerle yazmayı tercih ediyorum. Daha pratik oluyor ve çantaya, cebe mürekkep akacak mı? diye endişeleriniz olmuyor.

Zebra Sarasa Clip Mavi Yazı

Zebra Sarasa Clip standını görünce insan her rengini almak istiyor ama evdeki kalem çeşidini düşününce bir tanesini almakla yetindim. Kalemin mürekkebi ile gövde rengi aynı, özellikle toplu halde çok güzel bir görünüm sağlıyor. Kalemin ucunda pembe renkli koruma kısmı var kalemin daha önceden kullanıp kullanılmadığını buradan anlayabilirsiniz. Kalemin yazımı fena değil tükenmez kalemlere göre daha akıcı yazıyor. Benim düşüncem kalemde en fonksiyonel olan yer klips kısmı, arka kısmından bastırarak rahat bir şekilde kullanılabiliyor.


Uç Topu

Yurt dışında ( Japonya’da) bu serinin kokulu versiyonu da mevcut. Maalesef sınırlı sayıda üretiliyor ve şimdilik diğer ülkelere ihraç etmiyorlar. Kokusuz seride ise 19 renk bulunuyor ve ülkemizde mevcut.

Zebra Sarasa Clip Pen 

Kalemi 3.5 TL’ye Nezih Kırtasiyeden satın aldım, internette daha pahalıya satılıyor. Aynı fiyatlarda satılan daha önceden incelediğim Schneider kalem çok daha güzel yazıyor ama görünüş ve kullanışlı klips özelliği için tercih edilebilir.

2 yorum: