20 Nisan 2017 Perşembe

FABER CASTELL BROAD PEN

FABER CASTELL BROAD PEN 1554

Faber Castell Broad Pen


Merhaba bu yazıyı çok önceden yazmayı düşünüyordum fakat kısmet bugüneymiş. Uzun yıllardan beri Faber Castell Broad kalemi kullanıyorum. Hatta ilkini ne zaman aldığımı bile hatırlıyorum. 3 yıl geçmiş aradan ve hala kullanabiliyorum. Renk olarak 12 renk çeşidiyle bir hayli seçenek sunuyor. Adından anlaşılacağı gibi de biraz kalın yazıyor ama ben daha çok önemli yerlerin altını çizmek için kullanıyorum. 




Faber Castell Broad Pen 1554

Kalem kutumda ne var videoları son zamanlarda bir hayli arttı, çeşitli fenomenlerin videolarında bu kalemde mevcut yorum olarak da çok hızlı bittiğini söylemişler artık nasıl kullanıyorlarsa anlamadım. gerçi sadece önemli yerlerin değil tüm sayfayı çiziyorsanız kolaylıkla bitirebilir. Kalem kutumda sürekli taşıdığım 2 kalem olarak duruyorlar. Son kırtasiye zamlarından sonra yerli markalara ya da Aliexpress üzerinden alabileceğim markalara yöneldim. Bazı sitelerde 10 TL'ye kadar fiyatları çıkmış durumda, bir daha o kadar para vereceğimi düşünmüyorum. İleri ki yazılarımda bu yüzden yerli bir ürünü tanıtmaya çalışacağım.


Bütün renklerin olduğu resmi bing ofis adresinden aldım. Bazı kalemler inanılmaz pahalılanmaya başlamış bu kalem 4 TL civarındaydı en son, zam gelmemişse tercih edilebilir.

2 yorum:

  1. Elimizden düşürmediğimiz -her ne kadar şimdi adı klavyeye dönse de :) - kalemler için blog açılması ve böylesi yazılar çok ilgi çekici. Ve ben merakla okuyorum.

    YanıtlaSil