22 Nisan 2017 Cumartesi

LAMY SCREEN ÇOK FONKSİYONLU KALEM

LAMY SCREEN ÇOK FONKSİYONLU TÜKENMEZ KALEM


Lamy Screen Çok Fonksiyonlu Kalem

Merhaba size bu yazımda Lamy markasının çok fonksiyonlu kalemler kategorisinde yer alan Lamy Screen tükenmez kalemi tanıtacağım. Çok fonksiyonlu denilmesine bakmayın sadece iki özelliği bünyesinde barındırıyor. Tükenmez kalem ve stylus (dokunmatik) kalem.


Öncelikle tükenmez kalemleri seviyorsanız ve cepte kolay taşınan bir kalem istiyorsanız Lamy Screen tam aradığınız kalem. Lamy Screen çok fonksiyonlu kalemin kutusu da gayet hoş, içinden kullanma kılavuzu da çıkıyor.


Lamy Screen Kılavuz

Lamy Screen çok fonksiyonlu kalemde Lamy M22 tükenmez kalem refili ve Lamy Z101 silikon kullanılmış. Dilediğiniz zaman bunları değiştirme imkanınız mevcut.


Lamy Screen çok fonksiyonlu kalemin 4 farklı rengi bulunmakta bunlar; mavi,kırmızı,beyaz ve gümüş renkleri. Kalemin tükenmez kalem kısmı yana çevrilerek açılıyor. Tutma kısmı sert plastik ve elin kaymasını önlüyor, kullanım olarak rahat bir yapıya sahip. Tutma kısmının son kısmında küçük bir Lamy logosu bulunuyor. Bu kısımda gayet kibar ve hoş durmuş. Küçük kalemleri sevenlere önerebilirim.

Lamy Screen Tutma Kısmı

Ben Lamy Screen tükenmez kalem yerine roller (akıcı) kalem olmasını tercih ederdim. Çünkü tükenmez kalemle bastırarak yazmak gerekebiliyor, bu nedenle çok tercih etmiyorum. Belki de yedek refil (kartuş) olarak roller (akıcı) kalem kartuşu da üretebilirler.

Lamy Screen İç Aksan

Son olarak Lamy Screen çok fonksiyonlu kalemi anlatan bir video koyuyorum. Video Lamy markasının sitesinde de görebileceğiniz video, iyi seyirler. Gelecek yazılarda görüşmek dileğiyle hoşça kalın.



1 yorum:

  1. Kalemlere farklı bakardım da bu blog ile daha farklı bakıyorum. Sıradan değiller. Uç numarasından ibaret değiller :)

    YanıtlaSil