30 Mayıs 2017 Salı

YENİ ÜRETİM SCRİKSS 419 DOLMAKALEM

YENİ ÜRETİM SCRİKSS 419 DOLMA KALEM


Scrikss 419

Merhaba, yıllardır Scrikss markasının 419 modelini almak istiyordum her defasında bir bahane bulup bu isteğimi erteliyordum. Scrikss markası 419 modelini tekrar piyasaya sürdü. Yeni model eskisinin model olarak aynısı, kalem bana arkadaşım Çağrı tarafından hediye edildi kendisine buradan tekrar teşekkür ederim.
Kalemin yeni modelini almakta da biraz beklemeyi tercih etmiştim, fiyatı ilk çıkış fiyatına göre bir miktar düştü ve çeşitli geri bildirimler alabilmiş oldum. Scrikss 419 ilk gözlemlerime göre arka kısmından pistonu sökülemiyor, zorlayıp kalemi kırmak istemedim. Kalem yeni elime geçtiği için detaylı bir yazı yazmayacağım. İleri ki yazılarımda daha detaylı bir incelemesini yapmayı düşünüyorum. Scrikss 419 hakkında olumlu olumsuz görüşlerinizi belirtirseniz herkes faydalanabilir. Scrikss markası ömür boyu garanti politikasını bu kalemde de sürdürmüş, bu konuda kendilerini takdir ediyorum. Olumsuz geri bildirimleri de düzelteceklerini düşünüyorum. Yeni yazılarda görüşmek dileğiyle hoşça kalın.

4 yorum:

  1. Kalemler bireyleşiyor okurken gözümde :)

    YanıtlaSil
  2. merhaba, yeni scriss 419 üzerine gözlemimi paylaşmak istiyorum

    GORUNUM: asil ve kaliteli bir görünümü var

    YAZIM: ıslak ve akıcı yazıyor, mürekkebin rengini çok belirgin gösteriyor, kesinlikle yazım keyfi güzel

    PİSTON: en zayıf olduğu yer, biraz zorlayarak kullanılabiliyor

    FIYAT/PERFORMANS: oran hayli yüksek

    BEKLENTI: Pelikan M serisinde olduğu gibi scriss 419'un ebat, kalite ve fiyat olarak üst versiyonlarını sabırsızlıkla bekliyoruz

    Doğan Cem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel özetlemişsiniz, yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil