8 Şubat 2015 Pazar

VICTORIA’S JOURNAL VENZI COLLECTION



VICTORIA’S JOURNAL VENZI COLLECTION





Merhaba,
Defterlerle ilgili yazılar yazmayı çok seven biri olarak yine bir defter yazısı ile karşınızdayım. Victoria’s Journal markası Venzi serisiyle not alma işini zevkli hale getirmiş. Güzel renklerini görünce o kadar defterim olmasına rağmen dayanamayıp aldım ve sizlere nasıl bir ürün olduğunu açıklamaya çalışacağım.





Öncelikle defteri çizgili ya da çizgisiz olabileceğini düşünmüştüm fakat paketi açınca hayal kırıklığına uğradım, defter kareliydi. Defterde beklemediğim ve beni çok mutlu eden özellik de, defterin arka kısmında notlar için bir cep olması. Defterin şekline gelecek olursak; boyutu diğer defterlere göre farklı. Boyu 16 cm olmasına karşın eni 8 cm ve bu ölçüler iç cebe koyulması için çok uygun. Dışı deri ile kaplı ve kaliteli bir görünüm sağlaması yanında oldukça kullanışlı.





Defterin 160 sayfa olması da, onu uzun süre kullanabilmenize olanak sağlıyor. Defterin sayfaları 100 gr/cm2 ve dolmakalem kullanımına da uygun, en ufak kanama arka tarafa geçme yok, gölgelenme yok denecek kadar az. Fiyat/performans olarak da çok uygun olan bu defter, çok güzel hediye olabilecek nitelikte. 

Değerlendirme:

Kağıt kalitesi: 4.5/5
Kapak : 4/5
Yazılma :  4/5
Dizayn : 5/5
Arka sayfa yazılma: 4.5/5
Fiyat Performans: 5/5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder