22 Eylül 2015 Salı

SCHNEIDER SLIDER EDGE XB ROLLERBALL (AKICI KALEM) REVIEW

SCHNEIDER SLIDER EDGE XB ROLLERBALL (AKICI KALEM) REVIEW


Merhaba bugün size Schneider Slider Edge XB rollerball pen ( akıcı kalemi) tanıtacağım. Rollerballer kalemleri akıcı olmasından dolayı tükenmez kalemlere nazaran daha çok seviyorum. Schneider markası da bu işi iyi yapan markalardan birisi.

Kalem öncelikle çok sayıda renk seçeneğine sahip. Bu seride 11 farklı renkte kalem mevcut. Yazım rengi kapağında renkle birebir aynı. Tutma kısmı üçgen şeklinde ve yumuşak olmasından dolayı ergonomik. Ayrıca tutma kısmında kullanılan kauçuk materyal elinizin kaymasını da önlüyor.


Kalemde Viscoglide Teknoloji kullanılmış, bu sistem kalem ucunun kağıtta rahatlıkla kaymasını sağlıyor. Kalemle yazdığınızda bariz şekilde anlayacağınız ve diğer kalemlerde de sürekli arayacağınız bir özellik oluyor. Kalemin mürekkebi suya karşı dayanıklı. Su altında mürekkepte en ufak dağılma bile olmuyor. Yazarken tek sıkıntısı yavaş yazdığınızda yazıda açık koyu dalgalanmalar oluyor. Hızlı yazarken en ufak açık koyu dalgalanma mevcut değil.



Kalemin fiyatına gelirsek Türkiye’de 2.30 tl ile 9.5 tl arasında değişiyor. Bu kadar değişken fiyatta olması tuhaf, yabancı sitelerde 1.5$-3$ arası değişiyor. 5 tl’den fazla vermemenizi öneririm. Fiyat performans olarak gayet iyi olan bu kalem, kalitesinden dolayı bazı tüccarlar yüzünden yüksek fiyatlara satılabiliyor.

Hi, i will make a presentation of Schneider Slider Edge XB rollerball pen. I like rollerball pens than ballpoint pens because rollerbalss pens are more fluent than ballpoint pens. Schneider brand is also one of the brands that work well for this qualify.

The pen has got various colors. In this series, available in 11 different colors. Ink color exactly the same color of Pen’s cap. Holding part is smooth and triangle shape, so the pen is ergonomic. Furthermore, holding part material is rubber and non-slip.

Viscoglide Technology used in Schneider Slider Edge XB rollerball pen. Viscoglide Technology provide of pen nib’s slip on the paper. When you write obviously you can understand nib’s slip easily. Before the pen writing experience, you look for every pen in this qualifications. Schneider Slider Edge ink resistant to water. Even i Hold it under the tap to wrote paper, it did not any ink dispersion. When you writing slowly causes fluctuations of light and dark but you will be write fastly, there is not any problem.

The pen price change between 1.5$ and  3$ in internet sites.

Kalemlerin bütün renklerinin bulunduğu fotoğraf kalemkutum.com adresinden alınmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder