2 Haziran 2017 Cuma

KİCUTE ŞEFFAF DOLMA KALEM / WİNG SUNG 698 / HERO 698 / WİNGS 698 LUCKY

KİCUTE ŞEFFAF DOLMA KALEM / WİNG SUNG 698 / HERO 698 / WİNGS 698 LUCKY


Wing Sung 698

Merhaba bu yazımda 4 farklı kalem görmeyi düşünüyor olabilirsiniz ama yanılıyorsunuz. Çünkü 4 kalemde aslında birebir aynısı sadece fiyatları ve satış şekilleri farklı. Emin olmak için siparişimin elime ulaşmasını bekledim. Bu yazıyı bilgilendirme yazısı olarak direkt sizlerle paylaşmak istedim. Ayrıntılı incelemeyi bir müddet sonra yapacağım.

Hero 698


Şeffaf dolma kalemleri çoğumuz seviyoruz ve dolma kalem üreticileri de bunun farkında ve sağ olsunlar çok güzel kalemler üretiyorlar. Elimde bulunan bu kaleme nasıl hitap edeceğimi bilemedim başlıktan da anlayabileceğiniz gibi bir çok adı var. Ben yine en bilindik çin menşeli kalem olarak Wing Sung 698 diye hitap edeyim. Wing Sung 698’e iki farklı renkte gümüş ve altın renkli olarak ulaşabiliyorsunuz. Ben bu tercihimde altın renkli olanı tercih ettim. İçine ise Pelikan 4001 brillant green (parlak yeşil) mürekkep koymayı tercih ettim. Aslında şeffaf kalemlerde daha saydam ve turuncu sarı gibi renkler daha güzel duruyor ama günlük hayatta bu renkleri kullanmayı tercih etmediğimden kullanmadım. Daha sonraki yazılarımda birkaç uygun mürekkebi yazmayı düşünüyorum.


Kicute Şeffaf Dolma Kalem

Wing Sung 698 elime daha yeni geçtiği için kalemle ilgili sorunlar var mı yok mu tespitini tam yapamadığım için tam yazısını takriben 1 ay sonra ya da daha erken yapamayı düşünüyorum.
Bu arada kalemin üzerinde gövde de wings ve 698 yazıyor, kapağında ise Lucky yazıyor, alırken bu özelliklere dikkat etmeniz yeterli olacaktır.

Wing Sung 698 Güneş Işığında


Şimdi gelelim aralarındaki tek farka yani fiyatlarına Wing Sung 698 20$ civarında satılıyor. Hero 698 olarak aratırsanız 3 kalem 56 $ civarında satılıyor. Eğer kicute şeffaf dolma kalem olarak aratırsanız 14$ civarında satılıyor. Bende altın renkli olanı biraz pahalıya aldım kargo dahil 15.90 $ a satın almış oldum. Wing Sung 698’i Aliexpress Kicute offical store adlı satıcıdan satın aldım ve normalin çok üstünde bir hızla 11 günde elime ulaştı. Kalemi uzun süre kullanmadığım için alın ya da almayın diyemiyorum, kullanan varsa aşağıda yorum yapmasına sevinirim. Bu yazıyı okuyarak 5 $ dan fazla tasarruf edebilirsiniz, umarım faydalı olmuştur yeni yazılarda görüşmek dileğiyle hoşça kalın.

2 yorum:

  1. Pompalı olmasından dolayı bende almayı düşünüyordum.Siyah rengi mevcut değil mi?Uç saçeneği var mı? 30 Dolar üzeri gümrük vergisi var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siyah rengini görmedim daha önce. 30 euro üstü için gümrük vergisi mevcut.

      Sil