12 Haziran 2017 Pazartesi

KOH-I NOOR HARDTMUTH MAGIC KURŞUN KALEM

KOH-I NOOR HARDTMUTH MAGIC KURŞUN KALEM


Koh-i Noor Hardtmuth Magic Kurşun Kalem


Merhaba bu yazımda çok sevdiğim ve ülkemizde uygun fiyata bulunan Çekya markası olan Koh-i Noor markasının magic kurşun kalemlerinden bahsedeceğim. Daha önceden bu markanın kavkalemini incelemiştim yazı için tıklayınız. Magic serisinden elimde bulunan kalemin kavkalem olarak Türkiye’de satıldığını görmüştüm, aynı şekilde 2-3 renkli kavkalem uçları da mevcut.

Koh-i Noor Magic -fire

Koh-i Noor magic kurşun kalem serisinde toplam 6 çeşit renk kombinasyonu mevcut. Bunlar fire (kırmızı-sarı), tropical (Açık mavi-mor-sarı), neon (mavi-turuncu-sarı), original ( koyu mavi- sarı- turuncu), America Blue ( mavi-kırmızı-beyaz), America Red (Koyu kırmızı-mavi-beyaz).

Magic serisi kurşun kalem


Bende serinin sadece fire (kırmızı-sarı) kalemi var. Kalem uzun zamandır var ama çok kullandığımı söyleyemem, biraz süs olarak duruyor. Aynı şekilde Faber Castell markasının grip neon textliner kalemi de bir köşe de süs olarak kaldı. Sebebi bu kalemlerin normal kurşun kalemlerden daha kalın olması ve dolayısıyla kalemtraş olarak büyük olanlardan kullanılması gerekliliği.

Koh-i Noor magic pencil

Koh-i- noor magic serisi yazı yazmaktan ziyade resim için kullanılması uygun olabilir. Fire (sarı-kırmızı) modelinde renk geçişi çok bariz değil bir daha alacak olsam neon ya da tropical modelini tercih ederim. Altıgen gövde yapısıyla rahat bir tutuşu var. Silgi ile kolay silinebiliyor, çok kullanmasamda tavsiye edebileceğim bir kalem. Yeni yazılarda görüşmek dileğiyle hoşça kalın.

 
Koh-i Noor Magic Clutch Pen

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder