21 Haziran 2017 Çarşamba

MONTEGRAPPA GAME OF THRONES SERİSİ  KALEMLER


Games Of Thrones Serisi Kalemler

Merhaba, sizlerle bu sefer değişik bir kalem seti hakkında konuşmak için yazıyorum. Montegrappa markasının Game Of Thrones Dizisi’ni tema olarak belirleyip hazırladığı kalem seti. Ülkemizde de gerek internet sitelerinde gerek bazı kırtasiyeler hatta bazı saatçilerde bu kalemleri bulabilmek mümkün. Bende bir saat satan mağazanın vitrininde gördüm ilk, fiyatları dolma kalem için 413 Euro’ydu bari düz hesap 420 Euro yapsalardı diye düşünmeden edemedim. İnternet sitelerinde ise daha uygun fiyatlara bulabilmek mümkün, 771 TL’den 1000 TL’ye kadar değişik fiyatlarda bulabiliyorsunuz. Seride 4 farklı model mevcut ben Targanyen modelini beğendim ama yakın zamanda satın almayı düşünmüyorum. Çünkü bu tür tema kalemler bir süre sonra yarı fiyatına satılıyorlar. Dünya genelinde ise fiyatları dolma kalemlerin 350 Dolar, Roller (akıcı kalem) 325 Dolar, Tükenmez kalemi ise 295 Dolar’dan satışa sunulmuş.


Montegrappa Game Of Thrones Kalem
Lannister Modelleri

Baratheon Serisi
Stark serisi


Targaryen Serisi


Montegrappa’nın başka temalı kalemleri de mevcut aralarından bazılarını sizlerle paylaşmak istedim. Sizde orijinal siteden bakmak isterseniz tıklayınız. Diğer fotoğrafları da bu siteden aldım, orijinal site için tıklayabilirsiniz.

Şampiyonlar Ligi Temalı
Bugatti Temalı


Superman Temalı

Bugatti Temalı
Joker Temalı
Batman Temalı
Sizinde beğendiğiniz temalarda kalemler varsa bizimle paylaşabilirsiniz. Diğer yazılarda görüşmek dileğiyle hoşça kalın. 

2 yorum:

  1. Ben bu Game of Thrones temalı dolma kalemlere bayıldım... Yarı fiyatına düşebileceğini hiç bilmiyordum, acaba ne zaman düşer?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belli olmuyor genelde ellerinde son kalan kalemleri yarı fiyatına ellerinden çıkarıyorlar.

      Sil