20 Haziran 2018 Çarşamba

WINGSUNG 3008


WINGSUNG 3008

Wingsung 3008 


Merhaba uzun zamandır düzenli yazamıyorum, bir süre daha böyle geçecek gibi fakat daha sonrasında İngiltere’den sizlere daha iyi bir şekilde yazacağımı düşünüyorum. Gitmeden önce uzun zamandır kullandığım ve çoğu arkadaşıma önerdiğim bir dolmakalemi Wing Sung 3008’i tanıtma ihtiyacı hissettim.

Fiyat performans olarak son derecede iyi bir dolmakalem, görünüşü dışında beni en çok etkileyen uç kısmını kalitesi oldu, çok pürüzsüz bir yazıma sahip. Yaklaşık 10 adet Wing Sung 3008 bakma fırsatım oldu, tek farkları bazen arka kısmının çıt ederek tam oturmaması olabiliyor. Kalem elinize ilk geçtiğinde pistonu çevirdiğinizde bu sesi duyp duymayacağınızı kontrol edin. Çok büyük bir sorun oluşturmuyor aslında ama yine de bakmak lazım. İkinci olarak şeffaf kalemin damağını temizlemek için çıkardığınızda tekrar takarken dikkatli olun, girmiyorsa sağa sola çevirip kolay gireceği noktayı bulmanız gerekiyor aksi taktirde bir sonraki temizlemede çıkmayabiliyor.

Wingsung 3008 Dolmakalem

Kalemin fiyatı Aliexpress’te 5 Dolar civarında değişiyor. Bence çok güzel bir hediye ve dolmakaleme özendirici bir kalem olmuş. Açık renkli mürekkeplerle de çok güzel gözüküyor. Yeni yazılarda görüşmek dileğiyle hoşça kalın.

Değerlendirme:


Kalite: 8/10
Görünüm: 9/10
Yazma :  9/10
Ergonomi: 7/10
Fiyat Performans: 10/10

2 yorum:

  1. Tavsiye ettiğiniz satıcı var mı?

    YanıtlaSil
  2. Bir çok farklı satıcıdan aldım hiçbirinde sorun yaşamadım. Rengi çok önemli değilse rastgele olanlar 3 dolar civarında, eğer istediğiniz renk gelsin diyorsanız 5 dolar civarında. kargo ile birlikte en uygun hangisi geliyorsa puanı yüksek bir satıcıdan alın derim.

    YanıtlaSil