30 Kasım 2015 Pazartesi

DIAMINE PASSION RED INK / DIAMINE KIRMIZI TUTKUSU MÜREKKEP

DIAMINE PASSION RED INK / DIAMINE KIRMIZI TUTKUSU MÜREKKEP



Diamine Passion Red


Merhaba bu yazıda yeni bir mürekkeple karşınızdayım. Diamine passion red birçok kişinin severek kulandığı bir mürekkep bende denemek istedim ve arkadaşım sayesinde kartuşunu deneme imkanım oldu.
Diamine passion red, değişik bir kırmız rengine sahip. Daha çok yavruağzına daha yakın bir renk. Fakat Pelikan 4001 kırmızı mürekkebiyle karşılaştırırsak kırmızı olduğu kesin. Mürekkep Pilot Metropolitan kalemimle gayet uyun sağladı ve hiçbir yazım ya da akış problemiyle karşılaşmadım. Mürekkep suya dayanıklılık konusunda sınıfta kalıyor. Değerli notlarınızı kesinlikle bu mürekkeple tutmayın en ufak sıvı ile temasında mürekkepten eser kalmıyor. Kağıdı suya tuttuğumda mürekkep sanki hiç kağıtta olamamış gibi gitti. Tabi bu durum avantajda olabilir, çok önemli olmayan notlarınızı bu mürekkeple tutarsanız. Üzerinize döküldüğünde çok dert etmenize gerek yok yıkandığında çıkıyor. Kalıcı bir mürekkep döküldüğünde ise dökülen giysinize elveda diyebilirsiniz ya da temizlemesi için usta ellere bırakmanız gerekebilir.



Renk olarak farklı kırmızılar denemek istiyorsanız gayet uygun bir mürekkep. Şişe olarak ve kartuş olarak satılabilmekte. Fiyat olarak şişesi 24.5 tl, kartuş ise 12.5 tl civarında değişiyor.


Hi, i will presentation for Diamine brand's Passion Red ink.
Diamine brand of passion-red color has a different red scale. Just like more light pink color and red ink mix. I used with Pilot’s Metropolitan Fountain pen. While i am using this ink, i did not faced with problem. Passion Red is very fluent ink but really bad for water resistant. I hold the paper ink into the water as if it had never failed to make the paper. Of course, this might be the advantages, the ink is not very important that you keep notes. When it washed off spilled over you do not have to worry too much.
If you want to try a different color perfectly suitable as a red ink. It can be sold in bottles and cartridges. The price was $14.95 (80ml) bottle, sample (2ml) is changing around $1.25.

Değerlendirme:
Kategori: Özel kullanım
Mürekkep Akıcılığı: 4/5
Suya Dayanıklılığı: 1/5
Renk Kalitesi: 4/5
Kuruma Süresi: 3/5
Fiyat/Performans: 4/5

Rating:
Category: Special use
Fluency in ink: 4/5
Water resistance: 1/5
Color Quality: 4/5
Drying time: 3/5
Price / Performance: 4/5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder